Wanneer je veel steun hebt gekregen voor, tijdens of na de uitvaart, is het fijn te weten dat wij ook kunnen zorgen voor bedankkaarten dankbetuigingen in de vorm van kaarten, kleine cadeautjes of een advertentie. Neem hiervoor gerust contact met mij op. Voorbeelden van dankteksten vindt u HIER.

Wat kun je allemaal doen met oude kleding, een vingerafdruk of asresten na de uitvaart. Over de mogelijkheden informeren we u ook graag. U kunt denken aan een herinneringssieraad, quilt of -beer. Maar ook in glas kan as worden verwerkt.Wat kun je allemaal doen met oude kleding, een vingerafdruk of asresten na de uitvaart. Over de mogelijkheden informeren we u ook graag. U kunt denken aan een herinneringssieraad, quilt of -beer. Maar ook in glas kan as worden verwerkt.

Wat kun u allemaal kunt doen met oude kleding, sieraden, een vingerafdruk of asresten na de uitvaart. Over de mogelijkheden informeren we u ook graag. U kunt denken aan een herinneringssieraad, quilt of -beer. Maar ook in glas kan as worden verwerkt.