Rouwkaarten

Hoe het werkt..

Voor het maken van een rouwdrukwerk is tegenwoordig veel mogelijk en dat is maar goed ook. Een rouwkaart is een belangrijk en persoonlijk document. Maar ook het maken van liturgieën, gedenkboekjes of (inleg)kaartjes vraagt om  goede vormgevers die jouw wensen creatief vertalen naar een waardevol document. Wij werken samen met mensen die oog hebben voor detail. We leveren daarbij ook op verzoek een digitale versie aan.

Voor voorbeeldteksten met aankondigingszinnnen, gedichten, uitspraken en geestelijke teksten kun je hier inspiratie opdoen. Vaak wordt gewerkt met foto’s. Dat kan een foto zijn van de overledene zelf, van de omgeving waar hij of zij graag was, een schilderij, bloem, huisdier enz. Wat maar passend is.

Een rouwkaart kan snel worden gemaakt en verstuurd, meestal binnen 24 uur. We denken mee met ideeën en mogelijkheden voor jou om over na te denken.  Bij het eerste gesprek laten we ook al de enveloppen bij je achter, zodat je de adressen alvast kunt gaan opzoeken en de enveloppen kunt (be)schrijven. Lever je een excelsheet aan met de adresgegevens (gegevens verdeeld over 3 kolommen), dan kunnen we de enveloppen ook in ieder gewenste lettertype meeprinten en zelfs de verzending verzorgen. Samen werken we dus aan de vormgeving en stemmen we af (digitaal of persoonlijk), tot we tot het mooist denkbare resultaat komen en de drukker aan de slag kan om de kaarten te drukken. Heel veel moderne technieken hebben we tot onze beschikking, zoals bijvoorbeeld de letterpress. We zorgen dat de kaarten bij jou komen, samen met de speciale rouwzegels en de blauwe verzendenveloppen. Ook kunnen we een foto op ieder formaat laten afdrukken en met fotolijst aanleveren. Hieronder vindt je meer voorbeelden van teksten, kaarten en hoe een opmaak van een kaarten en advertentie eruit kan zien.

Nog meer inspiratie

Rouwkaarten

Rouwbloemen

Rouwvervoer

Kisten

Sfeer en locaties

Herinneren & bedanken